Pomoć stradalima od potresa

Tko smo mi

Tko smo mi i kako namjeravamo raspolagati donacijama

Ukratko ćemo objasniti kako možete donirati, kome idu donacije, kako će se vrćiti transakcije kroz dobra te kako će svaka donacija biti komentirana slikama.

Kako donirati?
Financijska pomoć (uplate na račun udruge, donacije na portalu), volontiranje, donacija dobara (materijala i sl.), donacije za firme (novčane ili rad ili dobra)

Kome idu donacije?
Objavljujemo redovito tko je donirao (ukoliko to želite) i na koji način smo pomogli, tako da ste sigurni da Vaše donacije neće biti zloupotreijebljene. Od svih novčanih donacija biti će isključivo kupljen materijal ili radna snaga s ciljem obnove potresom pogođenih objekata. To podrazumijeva od obnove, gradnje ili sanacije građevinskih objekata do najmještanja kučanskim aparatima i namještajem.

Dokumentiranje
Na našim web stranicama možete točno pratiti put vaše donacije, od uplate, preko kupovine potrebnih materijala, do same gradnje ili instalacije. Cilj je da transparentno svim donorima prezentiramo što se desilo s njihovim donacijama tako da su svi sigurni, da novac nije završio u krivim rukama. To podrazumijeva između ostaloga, slike, video snimke, račune i drugo pri čemu preuzimamo cjelokupnu organizaciju procesa obnove.

Vaše donacije završavaju u pravim rukama, onima kojima je najpotrebnije
Svi koji sudjeluju u ovom projektu su isključivo volonteri koji u svom radu ne vide nikakav profit, nego žele isključivo pomoći, jer je svako ponaosob na jedan određeni način vezan za područje Banije.

Svjesni da su mnogi na potres već zaboravili te svjesni činjenice, da će obnova od strane države u jednom trenutku ili otići u zaborav ili će past u drugi plan te se nekima kuće možda nikada neće obnoviti, odlučili smo dugoročno pomagati, kako bi se potresom pogođeni objekti obnovili čim prije te se život vratio minimalno u stanje u kojem je bilo i prije samog potresa.

Alfa Romeo

Alfa Romeo

Audi

Audi

Baxter

Baxter

Bayer

Bayer

Belupo

Belupo

Chevrolet

Chevrolet

Chrysler

Chrysler

Citroën

Citroën

Eli Lilly

Eli Lilly

Fiat

Fiat

Hyundai

Hyundai

J & J

J & J

Kia

Kia

Merck

Merck

Nissan

Nissan

Novartis

Novartis

Novo Nordisk

Novo Nordisk

Opel

Opel

Peugeot

Peugeot

Pfizer

Pfizer

Salt

Salt

Scania

Scania

Sunrise

Sunrise

Swisscom

Swisscom

T-Mobile

T-Mobile

Tele2

Tele2

Vip

Vip

Volkswagen

Volkswagen

Standort-Karte

Pomoć stradalima od potresa

  Kontakt

  Petrinja.org

  Ulica gromova bb

  +41 79 123 45 67

  [email protected]

  Svaki dan

  08:00 - 18:00

  Kontaktirajte nas

  ImpressumPravila o privatnosti

  Petrinja.org

  Ova web stranica ne koristi kolačiće za analizu i marketing. Koristi samo podatke potrebne za korisničko usmjeravanje i web analizu kako bi ovu web stranicu učinila boljom.

  InfoOK